CV ketel vervangen in Breda

Bouwt u een nieuwe woning en wilt u een CV installatie laten plaatsen? Dan bent u in de regio Breda aan het juiste adres bij Oomen Totaalbouw. Maar ook als er in uw woning, winkel of bedrijfspand al centrale verwarming geplaatst is, kunnen wij veel voor u betekenen. We kunnen uw CV ketel vervangen door een nieuwer, energiezuiniger exemplaar. In veel situaties kunt u hier aanzienlijk mee besparen op uw energiekosten! Er zijn veel verschillende soorten ketels met allemaal een ander rendement. Woont u in Breda of omgeving en wilt u weten of het ook voor u voordelig kan zijn om een nieuwe ketel aan te schaffen? Na een jaar of vijftien raden we het u sowieso aan, omdat de ketel dan verouderd is. Soms kan het ook al eerder voordelig uitpakken. Neem hierover gerust contact met ons op, we informeren u graag.

Wanneer uw CV ketel vervangen?

Onze vakmannen zijn stuk voor stuk experts binnen hun vakgebied. Als u informatie wilt over het vervangen van uw CV ketel bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Soms is het onduidelijk wanneer de ketel aan vervanging toe is. Onze medewerkers maken voor u een professionele berekening van de kosten en het rendement van uw ketel. Zo ziet u in een paar simpele stappen of het vervangen van uw ketel voordeel oplevert.

Kies uw ketel

U kunt bij ons terecht voor ketels van de volgende kwaliteitsmerken:

  • Vaillant
  • Intergas
  • Nefit
  • Remeha

Ook als u niet uw CV ketel vervangen wilt, maar bijvoorbeeld een radiator, CV leiding of expansievat, kunt u bij ons terecht. Als allround CV monteur staan we in Breda en omstreken altijd voor u klaar!