CV reparatie Breda

U kunt en wilt niet lang blijven zitten met een kapotte CV installatie. In de zomermaanden kunt u waarschijnlijk wel zonder uw verwarming, maar een gebrek aan warm water wordt al snel erg vervelend. De vakmannen van Oomen Totaalbouw begrijpen dit als geen ander. CV reparatie behoort dan ook tot de belangrijkste werkzaamheden van onze monteurs.

CV reparatie uitvoeren

In Breda en omgeving hebben wij al vele mensen geholpen die kampten met een defecte verwarming. Is uw CV ketel kapot? U kunt op ons rekenen. Ook als u het niet zeker weet, maar vermoedt dat er iets mis is met uw CV ketel, dan kunt u onze hulp inschakelen. Waar kunt u tegenaan lopen?

  • Snel verlies van waterdruk; dit kan ook duiden op een lekkage
  • Een willekeurige storingscode (tip: bekijk de cv-handleiding op internet)
  • Geen verwarming, geen warm water of een combinatie van beide
  • Een verouderde of niet functionerende thermostaat

We komen dan naar u toe om uw installatie te inspecteren en om te kijken of alles naar behoren werkt. Daarbij garanderen we een oplossing op maat. Ervaart u toch nog problemen? Dan komen we natuurlijk terug!

CV reparatie nodig? Bel ons!

Een kapot verwarmingssysteem komt zelden gelegen. In de regio Breda staan wij daarom dag en nacht voor u klaar om CV ketel reparatie uit te voeren. 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar kunt u onze hulp inroepen. De klus is pas geklaard als u er weer lekker warm en comfortabel bijzit. Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u direct een afspraak maken voor CV reparatie? Bel ons dan op het nummer 0167 - 72 94 24. Heeft uw opdracht minder haast? Dan kunt u ook ons contactformulier invullen. We zijn u met plezier van dienst met onze deskundige CV ketel reparatie!