Radiatoren Breda

Bij Oomen Totaalbouw helpen we u met alles rondom radiatoren; lekkage, plaatsing én storingen. De radiatoren zijn verantwoordelijk voor de verwarming van ruimtes in uw woning en worden zodoende op strategische plekken geplaatst. Problemen rondom de radiatoren merkt u doorgaans snel op; wij kunnen dit voor u verhelpen. Waar kunnen we u verder mee helpen?

Radiatoren bij een storing

Mocht u te maken krijgen met een storing in de centrale verwarming, dan wel problemen hebben met het niet-verwarmen van één of meerdere radiatoren, dan kunnen wij u verder helpen. De radiatoren vormen nog altijd een essentieel onderdeel van de CV installatie in de verwarming van uw woning. Wist u dat sommige storingen rondom de centrale verwarming direct te maken hebben met de radiator? Mogelijk is er sprake van valse lucht in het systeem of heeft u ongemerkt te maken met een lekkage.

Radiatoren met lekkage

Lekkage van een radiator merkt u doorgaans snel op. Vaak zit deze op een knelpunt of moertje. Deze kunt u zelf proberen aan te draaien, maar dat heeft niet altijd het gewenste resultaat. Ook kan de radiator verkeerd geplaatst zijn, waardoor vroeg of laat problemen de kop opsteken. Zodoende kunnen wij ook radiatoren leveren en op de jusite manier aansluiten, waardoor u comfortabel geniet van een functionele verwarming van de ruimte.

Met betrekking tot de aanschaf van radiatoren bieden wij een ruim assortiment; van standaard radiatoren tot designradiatoren. Naast vlotte montage zorgen wij natuurlijk ook altijd dat er iemand voor u klaar staat, mochten er problemen met een radiator ontstaan. Wij streven naar snelle en vakkundige service.

Problemen met uw radiatoren?

Het is belangrijk dat u kiest voor een professionele montage van uw radiatoren. Desondanks kunnen er in de toekomst altijd problemen ontstaan. Veelgehoorde klachten zijn lekkage, een tikkende radiator of een verwarming die niet warm wordt. Ook bij dergelijke problemen zijn wij uw verwarmingsmonteur.

U kunt natuurlijk ook eerst proberen zelf de mankementen aan uw radiator te verhelpen. Dit doet u door de radiator te ontluchten volgens deze stappen:

  • Zet de verwarming 10 minuutjes aan, de lucht verzamelt zich dan bij de ventielen
  • Zet de thermostaat zo laag mogelijk
  • Sluit de kranen van de radiatoren die u wilt ontluchten. Begin altijd zo laag mogelijk in uw woning en werk naar boven toe, zodat daadwerkelijk alle overbodige lucht wordt meegenomen
  • Draai het ontluchtingsventiel open en houd er een doekje bij. Zodra er water uit loopt draait u het ventiel weer dicht. De vocht kan donker of vuil van kleur zijn
  • Draai alle radiatorkranen weer open en zet de thermostaat op de gewenste temperatuur

Radiatoren vervangen

Ook verwarmingselementen hebben een einddatum. Heeft u veelvuldig last van lekkages of ervaart u andere problemen rondom de radiator, dan is het interessant om na te denken over vervanging. Wij hebben de nieuwste modellen standaard- en designradiatoren. Zo geniet u binnen no-time van het hoogst mogelijke comfort in huis. Ook zijn we transparant in het financiële plaatje bij aanschaf van nieuwe radiatoren.

Neem contact op

Zijn de problemen hiermee niet opgelost of heeft u te maken met een ander probleem met uw verwarming, zoals lekkage? Neem dan contact op met Oomen Totaalbouw in de regio Breda, we sturen dan een monteur naar u toe.