CV onderhoud in Breda

Preventief onderhoud van uw CV ketel kan veel problemen voorkomen. Bij de onderhoudsbeurt wordt de apparatuur gecontroleerd, afgesteld, schoongemaakt en op feilloze werking gecontroleerd. Mogelijke mankementen worden vroegtijdig gesignaleerd bij een inspectie van de CV ketel en verholpen.

Tijdens een CV onderhoudsbeurt:

  • controleren wij de werking van uw CV ketel, (HR) combi ketel;
  • voeren wij onderhoud aan uw ketel (reinigen, bijvullen, ontluchten);
  • stellen wij uw CV weer goed af;
  • toetsen wij of uw ketel en de omgeving aan alle veiligheidseisen voldoen.

Zo bent u van top-to-bottom weer verzekerd van een cv-installatie die naar behoren functioneert. Let wel; onderhoud van de cv ketel hoeft niet altijd te betekenen dat u problemen ervaart. Ook als de centrale verwarming zoals gewenst zijn werk doet kunt u een onderhoudsbeurt aanvragen, bijvoorbeeld voorafgaand aan de winterperiode. Zo voorkomen we dat u ’s winters in de kou moet zitten.

CV onderhoud: wat is het beste moment

CV onderhoud kan het best vlak voor het stookseizoen worden uitgevoerd. In de zomer heeft uw verwarming als het goed is lange tijd stilgestaan; het is belangrijk dat er onderhoud wordt gepleegd voordat het toestel weer op volle toeren gaat draaien. Verstandig is om elk jaar onderhoud aan uw CV ketel te laten uitvoeren. Zo houdt u de installatie in optimale staat. Tussen het onderhoud door kunt u zelf de ketel onderhouden door goed te letten op de waterdruk en periodiek de radiatoren te ontluchten.

CV onderhoud in combinatie met een contract

U kunt in de regio Breda altijd bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt aan uw ketel. Tevens kunt u bij ons een onderhoudscontract voor uw CV en verwarming afsluiten. Elk jaar komt een monteur uw CV installatie dan controleren en schoonmaken. Zo bent u verzekerd van een optimaal afgestelde en veilige ketel. Hiermee kunnen storingen en andere gebreken aan uw apparatuur worden voorkomen. In Breda en omstreken kunt u voor CV onderhoud rekenen op onze ervaren vakmannen!