CV installatie in Breda

In de regio Breda is Oomen Totaalbouw er voor het leveren van centrale verwarming en voor CV installatie. Wij kunnen voor u veel merken CV ketel plaatsen: Intergas, Nefit, Remeha en Vaillant. Neem gerust contact op met uw CV installateur voor meer informatie! Wij komen graag bij u langs om u van informatie te voorzien en kunnen vervolgens centrale verwarming aanleggen.

CV aanleggen: welke ketel kiezen?

Bij het kiezen van een nieuwe CV installatie spelen verschillende factoren een rol. Het doel is uiteraard dat uw woning, hoe koud het buiten ook is, behaaglijk verwarmd wordt. Als stelregel geldt dat een vermogen van 45 watt per kubieke meter woning inhoud nodig is. Hierbij wordt verondersteld dat de woning goed geïsoleerd is. Bij twijfel over de kwaliteit van de isolatie wordt een vermogen van 50 watt geadviseerd. Maar ook andere factoren zijn belangrijk om mee te nemen in uw keuze.

De beste ketel kiest u door naar uw wensen en woonsituatie te kijken. Belangrijke vragen zijn dan:

  • Moet de CV ketel alleen uw woning verwarmen of ook warm water leveren?
  • Hoeveel warmte heeft uw woning nodig?
  • Hoeveel warm water gebruikt u?
  • Heeft u een hoog rendement of een verbeterd rendement CV ketel nodig?

Wij helpen u graag met het beantwoorden van deze vragen. Om u goed te adviseren kijken onze medewerkers ook naar uw huidige installatie. Ook vraagt hij naar uw wensen. Hierna adviseert hij welk systeem het beste bij uw huishouden past. CV installatie moet op professionele wijze gedaan worden. Verkeerd geïnstalleerd en ingesteld kan een ketel meer energie verbruiken dan nodig is. Een nieuwe CV ketel installeren kunt u daarom het best overlaten aan een echte vakman. Wij zijn u in Breda en omgeving met plezier van dienst!